Antena 3 CNN Actualitate Inedit Miracol în Săptămâna Mare. Ce i s-a întâmplat unei chelnerițe care a fost drăguță cu clienții. „Niciodată nu am pățit așa ceva!”

Miracol în Săptămâna Mare. Ce i s-a întâmplat unei chelnerițe care a fost drăguță cu clienții. „Niciodată nu am pățit așa ceva!”

Miracol în Săptămâna Mare. Ce i s-a întâmplat unei chelnerițe care a fost drăguță cu clienții. „Niciodată nu am pățit așa ceva!”
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Apr 2017   •   15:03

Chiar în Săptămâna Mare, o chelneriță de 23 de ani a avut parte de o surpriză imensă din partea unor clienți. Gestul oamenilor i-a schimbat total viața.

Cayla Chandara lucra la restaurantul Noi Thai Cuisine, din Honolulu, Hawaii. Mulțumit de serviciile ei, un cuplu de australieni i-a lăsat un bacşiş de 400 de dolari pentru o comandă de 205 dolari. Tânăra studentă care s-a mutat din California în Hawaii din cauza problemelor financiare şi şi-a luat două slujbe pentru a-şi putea plăti facultatea, a vrut neapărat să le mulţumească celor doi binefăcători.

Așa că a aflat numele hotelului la care australienii erau cazați și s-a dus să le mulțumească personal. „Lucrez de câteva luni la Noi Thai Cuisine, din Waikiki, Honolulu, dar niciodată nu am păţit aşa ceva. După ce le-am mulţumit binefăcătorilor pentru gestul făcut, cei doi m-au întrebat cum mă descurc cu facultatea. Le-am zis de taxe şi că muncesc în două locuri pentru a le putea plăti şi atunci mi-au semnat un cec de 10.000 de dolari. Am crezut că leşin”, a declarat tânăra pentru un post de televiziune.

Cayla vrea să se concentreze de acum pe facultate şi să reuşească să devină în câţiva ani un biolog marin de succes.

Sursă: Daily Mail

 

×
Subiecte în articol: bacsis restaurant
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close