Antena 3 CNN Actualitate Inedit O femeie a ajuns în pragul disperării, după o greșeală uriașă: ,,Am pierdut totul pe Facebook, n-a mai rămas nimic!”

O femeie a ajuns în pragul disperării, după o greșeală uriașă: ,,Am pierdut totul pe Facebook, n-a mai rămas nimic!”

O femeie a ajuns în pragul disperării, după o greșeală uriașă: ,,Am pierdut totul pe Facebook, n-a mai rămas nimic!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Evangelina Tsadiosou
13 Dec 2017   •   16:09

O femeie a ajuns în pragul disperării, după ce a comis o greșeală uriașă. Aceasta s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet.

Evangelina Tsadiosou, în vârstă de 40 de ani, din Marea Britanie, a cunoscut un bărbat din Canada, după care a devenit înnebunită. Așa că atunci când cererea în căsătorie a venit, nu a stat pe gânduri.

A vândut totul și a decis să-l urmeze orbește pe bărbat în Canada. Șocul a fost foarte mare în momentul în care, cu doar câteva zile înainte de plecare, ea a fost contactată de o altă femeie, care i-a spus că bărbatul era un escroc sentimental, scrie Daily Mail.

Practic el avea mai multe ,,relații” și era logodit cu o grămadă de femei din toată lumea, de care își bătea joc fără pic de jenă. Evangelina s-a hotărât să vorbească și să își facă cunoscută pățania pentru ca alte femei să nu cadă și ele în astfel de capcane.

 

×
Subiecte în articol: cerere in casatorie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close