Antena 3 CNN Actualitate Inedit O femeie și-a dorit ani la rând un copil, iar când a mers la medic a avut parte de surpriza vieții ei

O femeie și-a dorit ani la rând un copil, iar când a mers la medic a avut parte de surpriza vieții ei

O femeie și-a dorit ani la rând un copil, iar când a mers la medic a avut parte de surpriza vieții ei
Sursa foto: Foto: Facebook/Jamie Lynn Scott
21 Ian 2018   •   09:39

Jamie Scott, în vârstă de 33 de ani, a rămas însărcinată după ce a luat medicamente pentru fertilitate și testele au arătat că nivelul hormonilor a fost ridicat, indicând o posibilă naștere multiplă.

Ea și soțul său Skyler au suspectat că ar putea avea gemeni, dar un ecograf a arătat că așteaptă de fapt cinci copii, o șansă la 55 de milioane.

Familia lor care în acest moment are patru membri va ajunge la nouă în primăvara acestui an, când cei cinci copii se vor alătura celorlalți doi fii ai cuplului.

Jamie, din St George, Utah, a spus: „Când am avut ecograful, mă așteptam să văd unul sau două săculețe mici și după 20 de minute au fost patru, iar apoi l-au găsit și pe al cincilea.

Am întrebat: „Sunt toți în viață?” așa că au trecut prin fiecare audiere a bătăilor inimii lor și măsurarea lor și am constatat cu un oftat de ușurare că toți sunt bine, potrivit Daily Mail

×
Subiecte în articol: mama sarcina copil
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close