Antena 3 CNN Life Oameni A auzit-o vorbind la telefon, apoi a făcut un gest neașteptat care a impresionat-o. O poveste simplă, dar frumoasă

A auzit-o vorbind la telefon, apoi a făcut un gest neașteptat care a impresionat-o. O poveste simplă, dar frumoasă

A auzit-o vorbind la telefon, apoi a făcut un gest neașteptat care a impresionat-o. O poveste simplă, dar frumoasă
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Noi 2015   •   11:08

O tânără care studiază la Universitatea din Manchester a fost impresionată de gestul pe care un străin l-a făcut pentru ea, după ce a auzit convorbirea telefonică pe care a purtat-o cu un consilier universitar.

Charlotte Rose Ford i se plângea consilierului că trebuie să plătească 20 de lire pentru a putea obține o scutire medicală. Tânăra recunoaște că, uneori, depășește termenul limită pentru predarea lucrărilor din cauza stării psihice proaste sau, pur și simplu, pentru că are impresia că lucrările ei nu sunt suficient de bune și dorește să le îmbunătățească.

Fata a terminat conversația telefonică în lacrimi. La scurt timp, chelnerița i-a adus o cafea și un bilet în care a găsit două bancnote de 10 lire.

Pe bilet scria: „Sper că nu te superi că am tras cu urechea la conversația ta. Vreau doar să-ți spun să nu-ți mai faci atâtea griji. Am fost și eu în situația ta, credeam că nu o să trec de primul an de facultate și acum îmi pregătesc doctoratul. Banii aceștia sunt pentru scutirea medicală. O să reușești”.

Impresionantă de gest, Charlotte a postat pe Facebook o poză a mesajului pe care l-a primit, scrie manchestereveningnews.co.uk.



×
Subiecte în articol: bancnota
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close