Antena 3 CNN Life Oameni A văzut un om fără adăpost și s-a apropiat de el. Bărbatul a primit o cafea, ea a primit un bilet. „L-am deschis și am fost uimită”

A văzut un om fără adăpost și s-a apropiat de el. Bărbatul a primit o cafea, ea a primit un bilet. „L-am deschis și am fost uimită”

A văzut un om fără adăpost și s-a apropiat de el. Bărbatul a primit o cafea, ea a primit un bilet. „L-am deschis și am fost uimită”
Sursa foto: Foto: facebook
15 Ian 2016   •   14:06

Casey Fischer, o studentă din SUA, se afla într-o cafenea când a observat un om fără adăpost. Omul număra mărunțisul pe care probabil că-l primise în acea zi. Fata a decis să facă o faptă bună și să-i cumpere o cafea. Zis și făcut.

S-a dus către bărbat și l-a rugat să se așeze la masă cu ea. Deși la început nu era prea vorbăreț, omul a acceptat să poartă o conversație cu Casey. Cei doi au vorbit aproape o oră.

„Mi-a povestit multe despre felul în care oamenii se poartă cu el, despre felul în care drogurile i-au distrus viața, despre faptul că mama lui a murit de cancer și că nu și-a cunoscut niciodată tatăl”, povestește tânăra.

Realizând că va întârzia la cursuri, fata a fost nevoită să-i spună „la revedere” bărbatului mai repede decât și-ar fi dorit. Chris, căci așa se numea omul fără adăpost, a rugat-o să aștepte câteva minute și i-a scris un bilet pe care l-a rugat să-l citească mai târziu.

„Am deschis biletul și am rămas uimită”, povestește Casey.

Pe bilet scria: „Am vrut să mă sinucid azi și, datorită ție, nu am făcut-o. Mulțumesc, ființă frumoasă!”

 
today I went to Dunkin and saw a clearly homeless guy singing on the side of the road and picking up change. Eventually...

Posted by Casey Fischer on Wednesday, May 20, 2015

×
Subiecte în articol: bilet om fara adapost
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close