Antena 3 CNN Life Oameni Cea mai bună poliţistă din lume, la Ediţie Specială. "Tot ceea ce avem cu adevărat valoros este viaţa"

Cea mai bună poliţistă din lume, la Ediţie Specială. "Tot ceea ce avem cu adevărat valoros este viaţa"

Cea mai bună poliţistă din lume, la Ediţie Specială. "Tot ceea ce avem cu adevărat valoros este viaţa"
24 Aug 2015   •   22:05

Cea mai bună poliţistă din lume de anul acesta este o româncă. Raluca Domuţa, comisar şef în Poliţia Română, a primit titlul pentru modul în care şi-a făcut meseria în timpul misiunii de căutare şi salvare din Haiti, la cutremurul de acum cinci ani. Raluca Domuţa este prima poliţistă din România care primeşte această distincţie. Dar este modestă şi spune că şi-a făcut doar datoria.

Raluca Domuţa a fost luni la rând în mijlocul sinistraţilor. Alături de cei care căutau victimele, sub dărâmături.  În sprijinul medicilor care au luptat pentru salvarea localnicilor.

"Acolo mergeau foarte mulţi oameni cu măşti pe faţă pentru că mirosea a hoit. Mirosea a moarte", a declarat poliţista într-o intervenţie în Ediţia Specială de la Antena 3.

Credeţi-mă că acest premiu nu este al meu, este al tuturor colegilor români care participă la misiuni de menţinere a păcii. Pentru că fiecare, la rândul lui, rupe ceva din el ca să meargă acolo”, a mărturisit românca.

Rugată să le transmită un mesaj colegilor ei poliţişti, Raluca Domuţa a spus: "Tot ceea ce avem cu adevărat valoros este viaţa. În rest, chiar dacă pierdem totul, cu voinţă şi cu foarte multă muncă o putem lua de la capăt".

Citiţi şi: O româncă a primit premiul pentru cea mai bună poliţistă din lume



×
Subiecte în articol: Editie Speciala Adrian Ursu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close