Antena 3 CNN Life Oameni Fiica cea mare a lui Barack Obama, alături de noul ei iubit. În ce ipostază au fost surprinși cei doi (VIDEO)

Fiica cea mare a lui Barack Obama, alături de noul ei iubit. În ce ipostază au fost surprinși cei doi (VIDEO)

Fiica cea mare a lui Barack Obama, alături de noul ei iubit. În ce ipostază au fost surprinși cei doi (VIDEO)
Sursa foto: foto: Facebook
23 Noi 2017   •   13:40

Malia Obama, fiica cea mare a fostului lider american, a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un adolescent, despre care se crede că ar fi noul ei iubit.

Tânăra de 19 ani a început să-și petreacă destul de mult timp în compania lui Rory Farquharson, un student la Harvard. Cei doi au luat parte la un meci de fotbal dintre echipa Universității Harvard și Yale.

Farquharson, tot în vârstă de 19 ani, este din Marea Britanie, unde a terminat cursurile la prestigioasa Rugby School. Acesta și-a reprezentat instituția de învățământ la golf și la un concurs de chimie, potrivit DailyMail

Potrivit unei surse aproapiate celor doi, noul iubit al Maliei este foarte popular și totodată și foarte inteligent, ceea ce înseamnă că e foarte probabil să fie și pe placul lui Barack Obama.

Malia Obama a început și ea cursurile la Harvard în această toamnă, după un an în care a călătorit cât de mult a putut și a făcut practică la studioul de film Weinstein Company. 

×
Subiecte în articol: Barack Obama iubit meci harvard
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close