Antena 3 CNN Life Oameni I s-a spus că este una dintre cele mai urâte fete din tot liceul. Tânăra a avut o reacție care a surprins pe toată lumea

I s-a spus că este una dintre cele mai urâte fete din tot liceul. Tânăra a avut o reacție care a surprins pe toată lumea

I s-a spus că este una dintre cele mai urâte fete din tot liceul. Tânăra a avut o reacție care a surprins pe toată lumea
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Dec 2015   •   10:47

Lynelle Cantwell, elevă în clasa a 12-a a liceului Holy Trinity din Torbay, Canada, se afla la orele de curs când a aflat că o parte dintre colegii ei au organizat un sondaj online pentru desemnarea celei mai urâte fete din școală. Grație colegilor ei, numele ei se afla pe lista fetelor care urmau să fie votate. Modul în care fata a ales să reacționeze a fost aplaudat de mii de persoane pe rețelele de socializare.

În loc să fie descurajată sau deprimată, Lynette a preferat să publice un mesaj pe Facebook, adresat celor care au organizat sondajul, în care a pus lucrurile la punct.

„Îmi pare sincer rău că viața voastră e atât de patetică încât nu aveți altceva mai bun de făcut decât să-i răniți pe cei din jurul vostru. Pentru cele 12 persoane care m-au votat: îmi pare rău și pentru voi. Îmi pare rău că nu ați reușit să mă cunoașteți mai bine. Știu că poate nu sunt cea mai frumoasă fată din lume. Știu că am bărbie dublă, știu că port haine XL. Știu că nu am un zâmbet perfect sau o față perfectă. Dar îmi pare rău pentru voi, nu pentru mine. Îmi pare rău că găsiți satisfacție în a-i face pe alții să sufere.”

„Îmi pare rău că nu veți reuși niciodată să aflați că sunt o persoană drăguță. Poate că nu arăt foarte ok la exterior, dar sunt amuzantă, nu-i judec pe cei din jurul meu, îmi place să ajut oamenii.”

„Și ce am scris mai sus este valabil și pentru restul colegelor pe care le-ați inclus pe listă. Doar pentru că nu arătăm foarte bine nu înseamnă că suntem urâte. Dacă asta este ideea voastră despre ce înseamnă să fii urât, atunci îmi pare rău pentru voi. Acum, pe bune: găsiți-vă ceva mai bun de făcut!”

Contactată de Buzz Feed Canada, Lynette a declarat că a primit foarte multe mesaje de susținere și că acum are mai multă încredere în ea decât avea înainte.

To the person that made the "ugliest girls in grade 12 at hth" ask.FM straw poll. I'm sorry that your life is so...

Posted by Lynelle Cantwell on Tuesday, December 1, 2015

×
Subiecte în articol: sondaj frumusete liceu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close