Antena 3 CNN Life Oameni Ediție eveniment Voi cu Voicu. Interviu cu actrița Carmen Tănase. Depre viață, roluri, iubiri și dezamăgiri

Ediție eveniment Voi cu Voicu. Interviu cu actrița Carmen Tănase. Depre viață, roluri, iubiri și dezamăgiri

Ediție eveniment Voi cu Voicu. Interviu cu actrița Carmen Tănase. Depre viață, roluri, iubiri și dezamăgiri
23 Iul 2016   •   21:18

Despre actrița Carmen Tănase nu mai pot fi spuse multe lucruri. Una dintre cele mai îndrăgite și iubite actrițe din România, cu o personalitate extrem de puternică.

Actrița Carmen Tănase a urmat, între 1980 și 1984, cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa profesoarei Olga Tudorache și a asistentei Adriana Popovici.

Carmen Tănase a stat de vorbă cu colega noastră Mirela Voicu, într-o ediție specială Voi cu Voicu și a vorbit despre viața ei de actriță, despre cum joci roluri de bețiv când nu bei alcool dar și despre iubiri și dezamăgiri.

Despre rolul preferat: O bețivă, curvă din Dudești, ultima nenorocită posibilă

“Am avut o panică de personaj, în domnișoara Nastasia. Eu eram Paraschiva. Nastasia era pozitivă, Paraschiva era negativă. Aveam un rol de bețivă, curvă din Dudești, o descrie autorul că îi cântau greierii în câlcăie, ultima nenorocită, dar era disponibilă. Îmi aduc aminte că regizorul mă văzuse într-un spectacol unde jucasem tot o categorie d-asta XXX, dar acolo eram de lux, eram îmbrăcată frumos, arătam bine, chestii. Și el a vrut să fie tot așa. Eu m-am opus. M-am făcut acasă, m-am probat. În Ploiești, în copilăria mea, era una care era nebună. Vorbea singură pe stradă, urla, o luase razna. Și femeia își făcea cu ruj mult deasupra buzelor și părul era lins, cu coc. Și mi-am adus aminte de săraca și m-am făcut așa. Perfecțiune. De acolo eram. Când m-a văzut regizorul, care avea în cap să fiu splendidă, a înnebunit, m-a pârât lu bărbatu-meu și le-am zis să nu se bage. Și am avut dreptate, pentru că a avut un succes dement.”

Despre rolurile de beție de la un om care nu bea: La un moment dat am păcălit-o și pe maică-mea

Carmen Tănase a explicat și cum este să joci rolul unui bețiv, în condițiile în care nu bei, dar și despre cum a jucat câteva dintre cele mai îndrăgite roluri:

Despre Gheorghe Dinică: O poezie de om

Carmen Tănase a vorbit și despre experiența alături de maestrul Dinică și despre câteva dintre cele mai amuzante momente pe care le-a trăit în lumea televiziunii:

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close