Antena 3 CNN Life Oameni S-a purtat frumos cu un coleg de serviciu și toată viața i s-a schimbat. I-au mărit salariul cu 13.000 de euro și i-au dat bani să-și cumpere o casă

S-a purtat frumos cu un coleg de serviciu și toată viața i s-a schimbat. I-au mărit salariul cu 13.000 de euro și i-au dat bani să-și cumpere o casă

S-a purtat frumos cu un coleg de serviciu și toată viața i s-a schimbat. I-au mărit salariul cu 13.000 de euro și i-au dat bani să-și cumpere o casă
Sursa foto: Foto: freeimages.com
01 Feb 2016   •   13:56

Angel, o femeie fără adăpost din New York, a dus o viață extrem de grea alături de cei trei copii ai săi. Deși nu a stat degeaba și a avut mereu un loc de muncă, femeia nu a dispus niciodată de o sumă de bani care să-i permită să-și închirieze sau să cumpere o casă.

Viața i s-a schimbat însă, după ce s-a angajat la un magazin de articole sportive din centrul metropolei. La câteva luni de la angajare, patronul magazinului a decis să participe la o emisiune tv numită „Șeful sub acoperire”. Deghizat de profesioniști, bărbatul s-a dus să lucreze ca un simplu vânzător în propriul magazin, pentru a testa comportamentul angajaților săi.

Angel a fost cea care s-a purtat cel mai frumos cu „noul angajat”. Răbdătoare, femeia i-a explicat cu blândețe care sunt sarcinile lui și a făcut tot posibilul ca noul său coleg să se simtă cât mai bine. Cei doi s-au apropiat atât de mult, încât Angel i-a povestit „noului coleg” că locuiește cu cei trei copii ai săi într-un adăpost social, fără să bănuiască o clipă că vorbește de fapt cu șeful său.

„Nimic nu este atât de grav pe cât îți imaginezi tu”, i-a spus Angel noului coleg. ”Eu am dormit împreună cu copiii mei în stații de autobz, am fost momente în care nu am avut ce să le dau să mănânce. Dar dacă lupți, viața o să fie mai bună”. Așa a încercat femeia să-și încurajeze noul coleg.

Impresionat de comportamentul femeii, patronul a decis să-i ofere un post nou, o primă de 13.000 euro și un CEC de 230.000 de euro pentru a-și cumpăra o locuință.

„Eu sunt cel care decide cât câștigă angajații mei și faptul că unul dintre ei nu are unde să locuiască mi-a produs pur și simplu o stare fizică de rău”, a declarat patronul.

Sursă: rtl.be


×
Subiecte în articol: serviciu patron
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close