x close

Fii alături de noi!

Şi-a ucis copilul de şase luni în bătaie. Motivul este de-a dreptul şocant

de 03 Feb 2016   •   10:07
Şi-a ucis copilul de şase luni în bătaie. Motivul este de-a dreptul şocant 16

Caz de-a dreptul şocant în Denain, în departamentul Nord al Franţei. Un bărbat de 26 de ani şi-a ucis copilul de şase luni în bătaie, pentru că îl deranja în timp ce se juca pe consolă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce mama copilului fusese trimisă după ţigări, tânărul s-a enervat că nu se putea concentra la joc, din cauza urletului bebeluşului. Aşa că i-a aplicat o corecţie. Potrivit medicilor legişti, micuţul a fost lovit de mai multe ori în ficat şi testicule.

Când mama s-a întors acasă, bărbatul a dat vina pe câinele familiei, susţinând că l-a atacat pe copil. Nici femeia şi nici anchetatorii nu au crezut această variantă, mai ales că bărbatul are antecedente penale.

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati