x close

Fii alături de noi!

Şi-a ucis copilul de şase luni în bătaie. Motivul este de-a dreptul şocant

de 03 Feb 2016   •   10:07
Şi-a ucis copilul de şase luni în bătaie. Motivul este de-a dreptul şocant 16

Caz de-a dreptul şocant în Denain, în departamentul Nord al Franţei. Un bărbat de 26 de ani şi-a ucis copilul de şase luni în bătaie, pentru că îl deranja în timp ce se juca pe consolă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce mama copilului fusese trimisă după ţigări, tânărul s-a enervat că nu se putea concentra la joc, din cauza urletului bebeluşului. Aşa că i-a aplicat o corecţie. Potrivit medicilor legişti, micuţul a fost lovit de mai multe ori în ficat şi testicule.

Când mama s-a întors acasă, bărbatul a dat vina pe câinele familiei, susţinând că l-a atacat pe copil. Nici femeia şi nici anchetatorii nu au crezut această variantă, mai ales că bărbatul are antecedente penale.

poza

Actualitate

Descoperirea șocantă făcută de un medic de la Spitalul Elias. Două milioane de bacterii pe mililitru de dezinfectant

Dosarul dezinfectantilor ar fi putut porni în 2014, când un copil nou născut și un bolnav de cancer au intrat în stare gravă pentru că au contactat infecții nosocomiale. Catalin Tolontan vine...

25 Mai 2016  •  08:14

poza

Show

Veste tristă pentru Iulia Vântur

Salman Khan a declarat că nu este nici o nuntă în programul său, după ce s-a speculat că de ziua lui, în luna decembrie, se va căsători cu Iulia Vântur. Într-un interviu pentru bollywood...

24 Mai 2016  •  15:33

sati