Antena 3 CNN Life Oameni Un pitbull adoptat face senzație pe internet: "E incredibil câtă dragoste are de oferit"

Un pitbull adoptat face senzație pe internet: "E incredibil câtă dragoste are de oferit"

Un pitbull adoptat face senzație pe internet: "E incredibil câtă dragoste are de oferit"
13 Feb 2017   •   18:24

Kayla Fillon este o tânără care face voluntariat și plimbă câini de la un adăpost pentru animale din Philadelphia. Dar viața Kaylei a devenit mult mai interesantă după ce l-a cunoscut pe Russ, un pitbull de la același adăpost.

“Când a venit, era bătut, îi lipseau bucăți de blană, pe coadă și pe urechi. Și era foarte, foarte slab. Stătea într-un colț cuminte, nu făcea nimic, doar se uita la mine. Și atunci mi-am dat seama că trebuie să îl iau cu mine”, povestește Kayla, conform boredpanda.com.

Kayla știa că trebuie să acționeze rapid pentru recuperarea câinelui, în condițiile în care tocmai fusese obligată să eutanasieze 15 câini care nu mai aveau șanse de supraviețuire.

A doua zi, Kayla a revenit la adăpost, unde a completat toate hârtiile necesare pentru adopție și l-a luat pe Russ acasă.

Iar povestea care a sensibilizat o lume întreagă este surprinsă în poza de mai jos. “Stăteam și îmi făceam temele și a urcat lângă mine, ca să mă ia în brațe. O prietenă a făcut poza și a urcat-o pe Facebook, de unde s-a viralizat foarte repede. Adevărul este că Russ este un câine foarte iubitor”, a explicat Kayla.

Foto: boredpanda.com

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close