Antena 3 CNN Actualitate Inedit Pedeapsa primită de un politician german pentru politica sa anti-imigrație. Colegii au sărit să o ajute!

Pedeapsa primită de un politician german pentru politica sa anti-imigrație. Colegii au sărit să o ajute!

Pedeapsa primită de un politician german pentru politica sa anti-imigrație. Colegii au sărit să o ajute!
Sursa foto: Foto: captura YouTube
28 Mai 2016   •   19:43

Un activist i-a aruncat un tort în faţă unui lider al opoziţiei germane la o întâlnire a partidului social-democrat Die Linke organizată sâmbătă, în semn de protest faţă de politica sa anti-imigranţi, scrie AP.

Vicepreşedintele partidului Die Linke (de stânga), Sahra Wagenknecht, a intrat sâmbătă în vizorul unui grup de activişti care se autointitulează "Iniţiativa Antifascistă: Torturi pentru Mizantropi".

Incidentul a avut loc la o întâlnire a partidului în Magdeburg. Gruparea a distribuit flyere prin care îşi explicau iniţiativa ca un protest faţă de declaraţiile lui Wagenknecht referitoare la situaţia imigranţilor din ţară şi a politicilor necesare în gestionarea acestei crize.

Wagenknecht a subliniat în mai multe rânduri că Germania trebuie să-şi stabilească nişte limite în privinţa capacităţii sale de găzduire a imigranţilor, declarând că "nu toţi refugiaţii pot veni în Germania".

Partidul Die Linke este cea mai mare formaţiune politică a opoziţiei germane, dar popularitatea sa a scăzut, în contextul în care partidul naţionalist Alternativa pentru Germania câştigă din ce în ce mai mulţi susţinători.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close