Antena 3 CNN Actualitate Inedit Poveşti pescăreşti: au prins un peşte de 76 de kilograme cu momeală făcută din cenuşa prietenului mort

Poveşti pescăreşti: au prins un peşte de 76 de kilograme cu momeală făcută din cenuşa prietenului mort

Poveşti pescăreşti: au prins un peşte de 76 de kilograme cu momeală făcută din cenuşa prietenului mort
02 Mai 2016   •   18:21

Un pescar pasionat din SUA, Ron Hopper, de 64 de ani, a murit de cancer înainte de a avea ocazia să meargă într-o mult aşteptată vacanţă la pescuit, în Thailanda, alături de prietenii săi Paul Fairbrass şi Cliff Dale, ambii în vârstă de 65 de ani.

Pe patul de moarte, Ron a decis ca amicii săi să-i ducă cenuşa în Orientul Îndepărtat şi să o folosească la producerea unui tip de momeală, pentru a se afla în acest fel alături de ei.

Tovarăşii de pescuit au respectat înţelegerea şi în timpul vacanţei de nouă zile au făcut „boilies” în infuzie de cenuşă, o momeală special creată pentru crap, care se obţine prin fierbere, pe care le-au denumit „Purple Ronnie” (Ronnie Violet – n.r.). 

Pescuitul in memoriam a dat rezultate, astfel că cei doi au prins cu noul tip de momeală un crap de Siam de 76 de kilograme. Trei ore s-au luptat prietenii lui Ron ca să aducă monstrul marin în barcă, după care l-au eliberat în amitirea amicului lor plecat în lumea celor drepţi.

Sursa: Adevărul
 

×
Subiecte în articol: pescuit cenusa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close