Antena 3 CNN Actualitate Inedit Profeția despre care se spune că este ținută secret de Vatican. Un semn al Apocalipsei se va manifesta timp de opt ore

Profeția despre care se spune că este ținută secret de Vatican. Un semn al Apocalipsei se va manifesta timp de opt ore

Profeția despre care se spune că este ținută secret de Vatican. Un semn al Apocalipsei se va manifesta timp de opt ore
Sursa foto: foto: pixabay.com
23 Oct 2016   •   21:52

Continutul celui de-al treilea secret de la Fatima a ramas departe de ochii publicului timp de 83 de ani, continuand sa fie tinut ascuns de catre Vatican din motive "strategice".

Textul nu a fost facut public niciodata, dar se pare ca este de o violenta extrem de greu de inteles, scrie bzi.ro.

Se vorbeste de numeroase semne care se vor arata inaintea nenorocirii finale. Intr-o noaptea friguroasa, cu doar 10 minute inainte de miezul noptii, un cutremur major va zgudui Pamantul pret de 8 ore.

Se vehiculeaza ca acesta va fi al treilea semn major al apropierii Apocalipsei. In urma acestui cutremur devastator axa planetei se va inclina si o obscuritate infricosatoare va pune stapanire asupra planetei timp de 3 zile.

Urmatorul semn, care va declansa si Apocalipsa, va fi asasinarea unui barbat de nivel inalt. Atunci un razboi nuclear, asa cum nimeni nu isi poate imagina, se va declansa. In urma Apocalipsei, doua treimi dintre oameni vor muri in primele trei zile.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close