Antena 3 CNN Actualitate Inedit Reacţie scandaloasă. Oamenii i-au spus în faţă că e "scârboasă". Cum a apărut o tânără pe plajă

Reacţie scandaloasă. Oamenii i-au spus în faţă că e "scârboasă". Cum a apărut o tânără pe plajă

Reacţie scandaloasă. Oamenii i-au spus în faţă că e "scârboasă". Cum a apărut o tânără pe plajă
Sursa foto: Foto: themighty.com
08 Oct 2015   •   12:53

Perioada de transformare din adolescentă în femeie este una destul de dificilă pentru majoritatea fetelor. Este o perioadă în care fetele trec prin schimbări majore de ordin fizic şi psihic. Atunci când acestor dificultăţi inerente li se mai adaugă şi o boală, lucrurile devin chiar şi mai dificile.

Sara Gebert, o tânără de 20 de ani din SUA, a fost diagnosticată cu o boală intestinală cronică rară. Fata nu poate mânca absolut nimic şi vomită de zeci de ori pe zi.

Doctorii au fost nevoiţi să o opereze pentru a-i crea căi de acces artificiale către stomac, pe unde îi e administrată mâncarea.

În ciuda bolii sale, Sarah se comporta ca orice tânără normală. Cu hainele pe mine, nimeni nu banuieşte că nu sunt o persoana normală, dar la plajă e o cu totul altă situaţie", a marturisit ea.

Din nefericire, oamenii se obişnuiesc greu cu aspectul ei şi Sarah a povestit ca a fost jignită când s-a arătat în public cu toate tuburile care ies din ea. Oamenii au numit-o"scârboasă".



×
Subiecte în articol: plaja boala
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close