Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a pățit un român în Bulgaria, când se întorcea din vacanța în Grecia! Unde a ajuns mașina lui

Ce a pățit un român în Bulgaria, când se întorcea din vacanța în Grecia! Unde a ajuns mașina lui

Ce a pățit un român în Bulgaria, când se întorcea din vacanța în Grecia! Unde a ajuns mașina lui
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Iun 2016   •   19:38

În perioada verii, tot mai mulți români tranzitează Bulgaria în căutarea plajelor grecești. Sunt și alte câteva mii care preferă litoralul bulgăresc pentru un sejur de neuitat. Cu toate acestea, șoferii români trebuie să fie foarte atenți unde parchează, scriu jurnaliștii auto-bild.ro.

Ridicatul mașinilor este sport extrem în Bulgaria. Tocmai de aceea, mulți conducători auto se pot trezi fără mașină, într-o țară în care furatul automobilelor este la ordinea zilei. Acest lucru i s-a întâmplat unui român care călătorea din Grecia, către casă.

„La întorcerea din Grecia, am oprit în orașul Veliko Tarnovo pentru a lua masa. Am parcat mașina într-un loc marcat, tocmai pentru că auzisem că poate fi ridicată. Așa că am plecat liniștit. După nici 40 de minute, am constatat că mi-a dispărut automobilul. Mi-a fost greu să înțeleg dacă mi-a fost furat sau ridicat în primă fază, mai ales că puțini sunt cei care vorbesc engleză în Bulgaria. În cele din urmă, am luat un taxi care m-a dus la ‘hingherii’ de mașini. Acolo a trebuit să plătesc 45 de leva, care înseamnă aproximativ 90 de lei. Sperietura a fost însă mai mare decât orice sumă”, a spus șoferul.

 

×
Subiecte în articol: Bulgaria sofer roman
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close