Antena 3 CNN Actualitate Inedit Romeo și Julieta s-au născut la același spital, la câteva ore distanță. Totul a fost o coincidență

Romeo și Julieta s-au născut la același spital, la câteva ore distanță. Totul a fost o coincidență

Romeo și Julieta s-au născut la același spital, la câteva ore distanță. Totul a fost o coincidență
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Mar 2017   •   23:50

Romeo și Julieta, doi bebeluși din două familii diferite, s-au născut în același spital. Pare un scenariu de film, însă totul este doar o coincidență incredibilă. Cei doi bebeluși s-au născut într-un spital din statul american Carolina de Sud, scrie libertatea.ro, care citează presa britanică.

Romeo Hernandez și Julieta Shifflett s-au născut în același spital, la câteva ore distanță. Ei au fost aduși pe lume de același doctor. Cei doi urmau să se nască pe 26 martie, însă bebelușii au decis să vină pe lume mai devreme. Unul s-a născut duminică, iar celălalt luni, la doar 18 ore distanță.

Părinții lor nu se cunosc și nu aveau nici o ideea despre ce nume aleseseră pentru copiii lor. Coincidența incredibilă a ieșit la iveală după ce un fotograf a vrut să le facă mai multe poze celor mici.

Însă partea amuzantă este că niciuna dintre familii nu a fost inspirată de tragedia scrisă de Shakespeare. Băiețelul a primit numele de la cântărețul Romeo Santos, iar Julieta, de la personajului Jules din serialul tv ‘Psych’.

 

×
Subiecte în articol: coincidenta
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close