Antena 3 CNN Actualitate Inedit Se iubesc la nebunie, dar nu fac niciodată dragoste. Ce secret a ascuns ani întregi această tânără

Se iubesc la nebunie, dar nu fac niciodată dragoste. Ce secret a ascuns ani întregi această tânără

Se iubesc la nebunie, dar nu fac niciodată dragoste. Ce secret a ascuns ani întregi această tânără
Sursa foto: Foto: Facebook
31 Mai 2016   •   14:00

Sophie și George sunt doi tineri îndrăgostiți, dar asexuali. Au o relație bazată pe sentimente puternice, dar nu fac niciodată dragoste, pentru că nu simt această nevoie.

Sophie Jorgensen-Rideout îl cunoștea pe George Norman de mai bine de cinci luni, atunci când și-au dat seama că sunt atrași unul de celălalt. Au fost împreună la un film și s-au sărutat.

„Pentru noi, sărutul nu are aceeași semnificație ca pentru restul oamenilor”, a mai spus George, în vârstă de 21 de ani.

Asexualitatea nu este o alegere, precum celibatul, explică tânărul care nu a experimentat niciodată atracția sexuală.

„Nu cred că sexul și dragostea au vreo legătură. Iar, pentru mine, ideea că ar exista vreuna îmi provoacă numai confuzie”, spune, la rândul său Sophie.

Asexualitatea este lipsa atracției, interesului sau dorinței sexuale față de activitatea sexuală.Ea poate fi considerată lipsă orientării sexuale, sau una din cele patru variații ale acesteia, alături de heterosexualitate, homosexualitate și bisexualitate.

Sursă: BBC News

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close