Antena 3 CNN Actualitate Inedit Sfatul lui Leon Dănăilă, cel mai bun neurochirurg român, pentru tinerii la început de carieră

Sfatul lui Leon Dănăilă, cel mai bun neurochirurg român, pentru tinerii la început de carieră

Sfatul lui Leon Dănăilă, cel mai bun neurochirurg român, pentru tinerii la început de carieră
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Mai 2016   •   14:42

Este unul dintre cei mai cunoscuți medici neurochirurgi din România. La cei 82 de ani nu a renunțat la medicină, mergând în fiecare zi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală pentru a salva vieți. Leon Dănăilă, care a impresionat o țară intreagă când a decis să își vândă casa pentru a putea să publice o carte, le transmite un mesaj important tinerilor aflați la început de carieră.

Pentru a avea succes într-un anumit domeniu aveţi nevoie de persistenţă, voinţă şi talent, a declarat Leon Dănăilă, medic primar neurochirug în cadrul unei conferințe, scrie wall-street.ro.

„Cei care îşi încep cariera într-un domeniu… orice se poate pe această lume, trebuie să aibă calităţi în domeniul respectiv. De exemplu, dacă cineva vrea să ajungă preşedintele României, poate face acest lucru, dar trebuie să aibă anumite calităţi. Şi, acum, când politica domină sectorul sanitar şi altele… iar, câteodată, în conducerea unor secţii vedem uşor şi prostia. Noi întâlnim frecvent astfel de cazuri. La mine a venit o persoană care era mai puţin intelectuală şi mi-a zis că i-a spus domnul «menajer» că nu se poate opera. Şi i-am zis: Doamnă, nu-i ziceţi «menajer» pentru că este manager. O să se supere dacă îl numiţi aşa”.

 

 

×
Subiecte în articol: leon danaila
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close