Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a mușcat limba în somn, iar a doua zi a murit. Descoperirea șocantă făcută de tatăl tânărului. „Cum a fost posibil așa ceva?”

Și-a mușcat limba în somn, iar a doua zi a murit. Descoperirea șocantă făcută de tatăl tânărului. „Cum a fost posibil așa ceva?”

Și-a mușcat limba în somn, iar a doua zi a murit. Descoperirea șocantă făcută de tatăl tânărului. „Cum a fost posibil așa ceva?”
23 Feb 2018   •   11:16

Se pregătea să intre în operație, dar a sunat acasă să se asigure că toate sunt în regulă, doar că la celălalt capăt nu a răspuns nimeni.

După intervenție, medicul Martin Elliott s-a grăbit spre casă. A înțeles că ceva nu este în regulă, după ce a văzut în fața casei mai multe ambulanțe.

S-a apropiat ușor și a aflat de la fiul său cel mic că băiatul lui cel mare, Toby, 26 de ani, a murit. Se pare că tânărul își mușcase noaptea limba. Acest lucru se întâmplase și cu un an în urmă, însă nimeni nu s-a gândit că poate fi o afecțiune mai gravă.

La autopsie, medicul a aflat că fiul său suferea de sindromul epileptic Sudep, care provoacă o  moarte bruscă și inexplicabilă. De atunci doctorul Elliott și-a dedicat viața studiind epilepsia, în memoria fiului său, scrie sudep.org.

 

×
Subiecte în articol: descoperire socanta epilepsie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close