Antena 3 CNN Actualitate Inedit Şoc în lumea fotbalului! Un jucător internaţional a fost răpit din braţele iubitei

Şoc în lumea fotbalului! Un jucător internaţional a fost răpit din braţele iubitei

Şoc în lumea fotbalului! Un jucător internaţional a fost răpit din braţele iubitei
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Mai 2016   •   20:35

Alan Pulido, fotbalistul internaţional mexican al echipei elene Olympiakos Pireu, a fost răpit sâmbătă seară în nordul Mexicului, informează Associated Press şi L'Equipe.

Maşina lui Pulido a fost interceptată de mai multe vehicule, când jucătorul se întorcea de la o petrecere cu prietena sa, lângă oraşul său natal, Ciudad Victoria. Localitatea este capitala statului Tamaulipas, din nord-estul Mexicului, o regiune puternic afectată de crima organizată.

Autorităţile nu au oferit amănunte despre răpire şi mobilul acesteia.

Fostul club al lui Pulido, Tigres, şi-a exprimat pe Twitter solidaritatea cu familia jucătorului. Între Tigres şi Pulido există de doi ani un litigiu, gruparea din Monterrey considerând că jucătorul mai era sub contract cu ea atunci când s-a transferat în Europa.

Pulido, un atacant de 25 de ani, a făcut parte din lotul Mexicului pentru Cupa Mondială 2014, dar nu a fost convocat pentru ediţia din acest an a Copei America. În acest sezon, el a marcat cinci goluri în opt meciuri pentru Olympiakos, campioana Greciei.

Selecţionerul Mexicului, Carlos Osorio, a declarat recent că Pulido are valoare de naţională, dar nu-l cheamă la lot pe jucător din cauza litigiului existent între acesta şi Tigres.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Mexic
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close