Antena 3 CNN Actualitate Inedit Trucuri de care nu ai auzit in viata ta pana acum: de ce e bine sa faci gaura in coaja unui ou, inainte sa il fierbi

Trucuri de care nu ai auzit in viata ta pana acum: de ce e bine sa faci gaura in coaja unui ou, inainte sa il fierbi

Trucuri de care nu ai auzit in viata ta pana acum: de ce e bine sa faci gaura in coaja unui ou, inainte sa il fierbi
Sursa foto: Foto: Pixabay
24 Apr 2017   •   19:37

Trecem prin viata si nu le stim pe toate! Dar a venit timpul sa aflam impreuna cateva trucuri pe care era bine sa le aflam in urma cu cativa ani. Cel mai interesant si util ni s-a parut noua cel cu cartofii si merele. Stiai ca, daca le tii impreuna, cartofii nu mai incoltesc? Acum stam si ne gandim cati bani puteam sa economisim in viata aceasta daca stiam acest simplu truc. Dupa cum bine stiti, cartofii odata incoltiti nu mai sunt asa de gustosi cand vine vorba de orice fel de mancare.

Sau stiati ca, daca faceti gaura cu un bold intr-un ou crud, inainte de fiert, coaja lui se va decoji mult mai usor? Nu, nici noi! Dar hai sa aflam mai multe trucuri utile in bucatarie impreuna:

1. Fa un ou fiert ‘auriu’ pentru copilul tau. Agita bine de tot un ou crud in mana sau folosindu-te de un ciorap pe care sa il scuturi bine, cu putere. Copilul tau va fi incantat de magia ta!

2. Taie o bucata de branza sau cascaval cu mult ambalaj. Dupa ce folosesti bucata mai mica, poti folosi plasticul acela ca un capac peste bucata mare care ti-a ramas.

Mai multe pe ciao.ro.

×
Subiecte în articol: trucuri bucatarie
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close