x close

Fii alături de noi!

Un bărbat are în buletin numele unui produs de la McDonald's

de D.G.   •   24 Feb 2016   •   00:26
Un bărbat are în buletin numele unui produs de la McDonald's 817
foto: pixabay.com
Un barbat din Marea Britanie, mare iubitor de carne, si-a schimbat numele in Bacon Double Cheesburger.

Bacon Double Cheesburger este acum numele oficial al unui barbat din Marea Britanie. Plictisit de numele sau si mare iubitor de carne, acesta a decis sa isi schimbe numele in ceva care sa il reprezinta, scrie 9am.ro.

Logodnica sa refuza sa se marite cu el si sa devina doamna Double Cheesburger. Tanarul Bacon spera ca iubita sa se va razgandi si va accepta in cele din urma sa se marite cu el.

Acesta nu este un caz izolat. Anul trecut, aproape 85 de mii de persoane din Marea Britanie si-au schimbat numele. Cei mai multi dintre ei sustin ca au luat aceasta decizie deoarece s-au plictisit de numele lor.
poza

Actualitate

Alertă în Valea Jiului. La Mina Lonea cărbunele s-a autoaprins în subteran

Cărbunele dintr-un abataj al Minei Lonea, din Valea Jiului, s-a autoaprins în subteran, la faţa locului acţionând vineri mai mulţi salvatori mineri care au ca misiune izolarea zonei şi construirea unui...

29 Iul 2016  •  10:43

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

După multă suferință, Marius Țeicu a primit în sfârșit o veste bună de la medici

După o perioadă în care veștile proaste circulau una după alta, Marius Țeicu poate răsufla acum ușurat. Și asta pentru că medicii hematologi care au grijă de fiica sa, Patricia Rădulescu Ţeicu, sunt optimiști.

29 Iul 2016  •  10:20

sati