Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un nou-nascut a fost ingropat de viu si a fost salvat in ultima clipa! Medicii s-au ingrozit: "Avea gura plina de pamant"

Un nou-nascut a fost ingropat de viu si a fost salvat in ultima clipa! Medicii s-au ingrozit: "Avea gura plina de pamant"

Un nou-nascut a fost ingropat de viu si a fost salvat in ultima clipa! Medicii s-au ingrozit: "Avea gura plina de pamant"
16 Mai 2017   •   20:16

Un caine din China a salvat un bebelus nou nascut ingropat in pamant. Animalul a mirosit copilul si a sapat o gaura in locul unde era ingropat. Copilul de aproximativ o luna a fost transportat de urgenta la spital.

 Proprietarul cainelui, Yang Jiali, a declarat ca a vazut cainele incercand disperat sa faca o gaura in pamant, apoi a vazut bebelusul zacand in gaura, invelit intr-o haina alba.  Acesta a precizat ca bebelusul a inceput sa planga cand a fost scos din pamant, potrivit Daily Mail.  

Medicii au declarat ca bebelusul a fost dus la spital in ultima clipa, cu temperatura corpului scazuta si cu o frecventa cardiaca redusa. "Avea gura plina de pamant”, au spus medicii.  VIDEO AICI.

×
Subiecte în articol: copil Pamant gura medici
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close