Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un român a cerut oficial interzicerea Halloween-ului. Motivul este de-a dreptul incredibil

Un român a cerut oficial interzicerea Halloween-ului. Motivul este de-a dreptul incredibil

Un român a cerut oficial interzicerea Halloween-ului. Motivul este de-a dreptul incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Oct 2017   •   19:54

Un bărbat din judeţul Suceava a formulat o sesizare către Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor în care cere reprezentanţilor instituţiei să interzică sărbătoarea de Halloween şi să scoată de la raft toate produsele specifice acestei sărbători vândute în supermarketuri, scrie Adevărul.

Solicitarea formulată de Ionel B. a fost înregistrată oficial la structura judeţeană a Protecţiei Consumatorilor Suceava şi a fost şi repartizată unui angajat al instituţiei.

Suceveanul îşi denumeşte memoriu ca fiind unul „împotriva promovării HALLOWEEN în Instituţiile de învăţământ, în supermarketuri etc, deorece este o asa zisă «sărbătoare» păgână, închinată satanei, vrăjitoriei, crimei şi morţilor, inventată de sălbaticii celţi şi druzi din Evul Mediu, străină de valorile creştine şi tradiţiile româneşti”.

În 2008, acesta a vrut să candideze ca independent la Camera Deputaţilor, însă candidatura sa a fost respinsă de Biroul Electoral Judeţean.


 

×
Subiecte în articol: Halloween protectia consumatorilor
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close