Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un specialist i-a spus să facă ASTA pentru a scăpa de eczeme! Rezultatul este oribil: "Sunt plină de cicatrici"

Un specialist i-a spus să facă ASTA pentru a scăpa de eczeme! Rezultatul este oribil: "Sunt plină de cicatrici"

Un specialist i-a spus să facă ASTA pentru a scăpa de eczeme!  Rezultatul este oribil: "Sunt plină de cicatrici"
31 Aug 2015   •   10:44

O femeie din Australia a suferit arsuri oribile pe 98% din suprafața corpului după ce un presupus specialist i-a spus să facă baie în înălbitor pentru a scăpa de eczeme. Sarah Cole, în vârstă de 29 de ani, a fost la un pas de moarte după ce a amestecat numai un pahar de inălbitor înr-o cadă de apă. Tânăra din Sydney a stat o lună la terapie intensivă, pentru a se reface.

Fata a mărturisit că i-ar fi spus celui care i-a dat sfatul că această combinație îi va provoca arsuri, însă bărbatul a insistat ca ea să încerce. La două zile de la experiment, a început să tremure și nu mai putea să vorbească sau să meargă. Ajunsă la spital, situația femeii s-a înrăutățit atât de mult încât părinții ei au început să se pregătescă pentru înmormântare. Sarah a fost externată din spital, însă este plină de cicatrici. Un prieten o ajută acum să strangă bani, din donații, pentru tratamentele medicale pe care va fi nevoită să le urmeze.

×
Subiecte în articol: spital arsuri corp tanara
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close