Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un tânăr din Africa interpretează o piesă a cântăreței Celine Dion iar Internetul o ia razna. Ce se întâmplă acum cu tânărul

Un tânăr din Africa interpretează o piesă a cântăreței Celine Dion iar Internetul o ia razna. Ce se întâmplă acum cu tânărul

Un tânăr din Africa interpretează o piesă a cântăreței Celine Dion iar Internetul o ia razna. Ce se întâmplă acum cu tânărul
Sursa foto: Foto: Mashable/Facebook
26 Iul 2016   •   11:55

Un tânăr de 17 ani din Gabon, Africa Centrală, a ajuns celebru pe Internet după ce a fost filmat în timp ce interpretează a cappella o melodie a celebrei cântărețe Celine Dion, scrie Mashable.

Filmarea în care Samuel cântă ”The Power Of Love” a fost postată pe Internet de bloggerul Barack Nyare Mba, care a primit-o de la un prieten.

După ce a devenit viral pe Internet, Samuel a fost contactat de mai mulți producători de muzică, potrivit Mashable France.

Mai mult, Samuel le-a spus jurnaliștilor că este entuziasmat că visul lui de a face muzică poate deveni realitate, însă îl sperie toată atenția ce îi este acordată.

"Aici, unde locuiesc eu, în Libreville, oamenii mă recunosc pe stradă și vor să mă salute. Nici nu știu cum să reacționez”, a spus el.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Celine Dion
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close