Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un tren traversează un bloc cu 19 etaje. Construcția care a uimit întreaga lume - VIDEO

Un tren traversează un bloc cu 19 etaje. Construcția care a uimit întreaga lume - VIDEO

Un tren traversează un bloc cu 19 etaje. Construcția care a uimit întreaga lume - VIDEO
Sursa foto: Foto: captura video
de M.Z.    |    21 Mar 2017   •   16:02

O linie de cale ferată traversează la propriu un bloc cu 19 etaje. Deși sună bizar, acest lucru se întâmplă în orașul chinez Chongquing, care are o populație de 49 de milioane de oameni în zona metropolitană.

Orașul chinez are o suprafață de aproximativ 50 de kilometri pătrați. Asta înseamnă că arhitecții întâmpină probleme serioase atunci când doresc să construiască ceva. Ei au găsit însă o soluție ingenioasă pentru a construi o nouă linie de transport fevoriar, potrivit Libertatea.ro.

Au construit o cale ferată care trece chiar printr-un bloc cu 19 etaje. Mai precis, calea ferată a fost construită între etajele șase și opt. Astfel, autoritățile au evitat să demoleze blocul, iar oamenii locuiesc în continuare în această clădire aparte.

În mod surprinzător, cei care locuiesc în acest bloc nu sunt deranjați de zgomotul trenurilor. Asta deoarece la amenajare au fost folosite materiale speciale care să reducă zgomotul. Astfel, la orele cele mai aglomerate, locatarii aud sunetul trenului la fel de intens precum cel făcut de o mașină de spălat.

×
Subiecte în articol: tren China
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close