x close

Fii alături de noi!

Infractor căutat în Statele Unite, prins de polițiștii bucureșteni

de 05 Mar 2016   •   15:26
Infractor căutat în Statele Unite, prins de polițiștii bucureșteni 16
Un israelian urmarit in Statele Unite pentru frauda a fost prins de politistii din Bucuresti.

Barbatul se numeste Katz Eyal si venise in Capitala tarii noastre in 29 februarie, scrie ziare.com.

Pe 2 martie, politistii Directiei de Investigatii Criminale a Politiei Romane l-au depistat, in Capitala tarii noastre, pe barbatul de 38 de ani, urmarit in Statele Unite ale Americii pentru frauda, facilitarea intrarii ilegale a cetatenilor straini pe teritoriul Americii si spalare de bani, informeaza un comunicat al Politiei Romane.

Depistarea barbatului s-a realizat in urma cooperarii dintre Biroul National Interpol Bucuresti, Ministerul Justitiei, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si FBI.

In fapt, s-a retinut de catre autoritatile americane ca, incepand cu anul 2011, cel in cauza, impreuna cu alte persoane, au infiintat in Statele Unite ale Americii o firma ce recruta cetateni israelieni, care apoi intrau in America drept turisti, fara drept de munca.

Acestia erau angajati ilegal ca vanzatori in chioscuri sau in magazine din mall-uri, unde vindeau produse cosmetice si de ingrijire a pielii, fiind incurajati de barbatul depistat in Romania si de complicii sai sa ceara vize in scop turistic, care nu permiteau posesorilor sa se angajeze. Cu toate acestea, ei erau cazati si angajati sa munceasca la negru.
poza

Actualitate

Grupare de traficanți de droguri, destructurată de polițiștii arădeni

O grupare specializată în trafic de doguri de risc şi de mare risc a fost destructurată de poliţişti şi procurori ai DIICOT Arad în urma unor percheziţii, patru persoane fiind arestate în acest...

27 Mai 2016  •  16:48

poza

Show

Nicoleta Nucă, într-o ipostază greu de imaginat (Foto)

Vedetele vor să aibă o imagine impecabilă atunci când intră în contact cu fanii lor. Însă din când în când, acestea mai şi arată ce sacrificii fac pentru un look impecabil.

27 Mai 2016  •  15:59

sati