x close

Fii alături de noi!

Infractor căutat în Statele Unite, prins de polițiștii bucureșteni

de 05 Mar 2016   •   15:26
Infractor căutat în Statele Unite, prins de polițiștii bucureșteni 16
Un israelian urmarit in Statele Unite pentru frauda a fost prins de politistii din Bucuresti.

Barbatul se numeste Katz Eyal si venise in Capitala tarii noastre in 29 februarie, scrie ziare.com.

Pe 2 martie, politistii Directiei de Investigatii Criminale a Politiei Romane l-au depistat, in Capitala tarii noastre, pe barbatul de 38 de ani, urmarit in Statele Unite ale Americii pentru frauda, facilitarea intrarii ilegale a cetatenilor straini pe teritoriul Americii si spalare de bani, informeaza un comunicat al Politiei Romane.

Depistarea barbatului s-a realizat in urma cooperarii dintre Biroul National Interpol Bucuresti, Ministerul Justitiei, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si FBI.

In fapt, s-a retinut de catre autoritatile americane ca, incepand cu anul 2011, cel in cauza, impreuna cu alte persoane, au infiintat in Statele Unite ale Americii o firma ce recruta cetateni israelieni, care apoi intrau in America drept turisti, fara drept de munca.

Acestia erau angajati ilegal ca vanzatori in chioscuri sau in magazine din mall-uri, unde vindeau produse cosmetice si de ingrijire a pielii, fiind incurajati de barbatul depistat in Romania si de complicii sai sa ceara vize in scop turistic, care nu permiteau posesorilor sa se angajeze. Cu toate acestea, ei erau cazati si angajati sa munceasca la negru.
poza

Actualitate

Loteria Română trece în subordinea Ministerului Economiei

Loteria Romana a fost trecuta din subordinea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) in cea a Ministerului Economiei. Asta dupa ce Guvernul a aprobat in sedinta de marti o ordonanta de urgenta care prevede...

30 Iun 2016  •  00:34

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati