Antena 3 CNN Actualitate Întrebarea bizară pe care jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a adresat-o Laurei Codruța Kovesi

Întrebarea bizară pe care jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a adresat-o Laurei Codruța Kovesi

Întrebarea bizară pe care jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a adresat-o Laurei Codruța Kovesi
30 Sep 2016   •   14:42

Dialog surprinzător la finalul unui interviu acordat de Laura Codruța Kovesi unei emisiuni Radio Europa FM.

Întrebată de jurnalistul Cristian Tudor Popescu dacă s-a gândit vreodată, de când e șefa DNA, la "posibilitatea suprimării fizice", Kovesi răspunde ”nu”, fără să ezite, însă reacția jurnalistului este: ”Eu da”.

Laura Codruța Kovesi a vorbit, la Radio Europa FM, despre ”atacurile incredibile asupra DNA”, arătând că ele ”sunt făcute în exclusivitate de persoane care sunt cercetate de noi sau în cercetare de alte structuri de parchet”.

”În fiecare zi sunt atacuri de o agresivitate din ce în ce mai ridicată. Deci am ajuns în acest stadiu în care nu este suficient că suntem sub atac permanent prin declarații publice,  nu sunt suficiente acuzațiile de migratoare care se fac aproape zilnic de persoane pe care noi le cercetăm, acum avem și firme private angajate exact pentru pentru hărțuire,  pentru intimidare, pentru probabil și alte declarații  la alte televiziuni sau la jurnaliști străini”, a spus Kovesi.

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close