Antena 3 CNN Actualitate Inundaţii în Franţa. E incredibil ce s-a întâmplat cu doi germani daţi dispăruţi

Inundaţii în Franţa. E incredibil ce s-a întâmplat cu doi germani daţi dispăruţi

Inundaţii în Franţa. E incredibil ce s-a întâmplat cu doi germani daţi dispăruţi
de S.T.    |    07 Oct 2015   •   10:27

Doi germani dați dispăruți în sud-estul Franței au fost găsiți sănătoși și în afara oricărui pericol marți, la patru zile după inundațiile care au făcut 20 de morți pe Coasta de Azur, relatează France Presse, potrivit Agerpres.

În timp ce rezultatele sunt încă preliminare, aceste inundații sunt deja printre cele cu cel mai mare număr de victime din ultimii ani din Franța. Un britanic, o italiancă și un portughez se numără printre victimele acestor inundații.

Prețul cel mai greu a fost plătit de orașul Mandelieu-la-Napoule, unde s-au înregistrat opt decese, ultimul descoperit luni la prânz. Toți au pierit prinși în capcană în parcajele subterane ale mai multor locuințe, de unde încercau să iasă cu vehiculele lor.

În această regiune turistică franceză, traficul feroviar a rămas perturbat marți. Compania feroviara SNCF a trebuit să facă față serioaselor prejudicii din gara Cannes și daunelor considerabile de pe mai multe trasee blocate de căderea unor arbori.

Un singur tren de mare viteză a făcut legătura între Paris și Nisa (sud-est), față de zece trenuri zilnic așa cum era programul obișnuit al căilor ferate franceze.

Serviciile de urgență au continuat întreaga zi de marți curățenia și reabilitarea zonelor afectate. Peste 1.800 de case au rămas fără curent electric.

×
Subiecte în articol: inundatii Franta germani disparuti
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close