Antena 3 CNN Actualitate Inundații la Râmnicu Sărat, după o rupere de nori

Inundații la Râmnicu Sărat, după o rupere de nori

Inundații la Râmnicu Sărat, după o rupere de nori
24 Mai 2016   •   20:16

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău au intervenit, marţi seara, cu motopompe şi autospeciale pentru scoaterea apei din peste 20 de gospodării din municipiul Râmnicu Sărat, inundate în urma ploii torenţiale. 

"S-au primit peste 20 de apeluri de urgenţă din zona străzilor Crângul Ursului, Emil Ionescu şi Crizantemelor, pompierii de la Detaşamentul Râmnicu Sărat au intervenit cu motopompe şi autospeciale de lucru pentru scoaterea apei din curţi şi beciuri', a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu. 

Judeţul Buzău se află sub incidenţa Codului Galben, comitetul judeţean şi comitetele locale pentru situaţii de urgenţă din cele 87 de localităţi fiind informate să ia măsurile necesare pe toată durata alertei, respectiv până miercuri seara, la ora 21,00. 

Totodată, zona de munte a judeţului Buzău se va afla, începând cu această seară sub Cod Portocaliu, fiind semnalate ploi importante cantitativ, între 50 şi 80 de litri pe metru pătrat.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close