Antena 3 CNN Actualitate Ioan Ghișe: Scopul închiderii Antena 3 e politic. Cine în țara asta, 10 ani, s-a gândit să închidă Antenele?

Ioan Ghișe: Scopul închiderii Antena 3 e politic. Cine în țara asta, 10 ani, s-a gândit să închidă Antenele?

Ioan Ghișe: Scopul închiderii Antena 3 e politic. Cine în țara asta, 10 ani, s-a gândit să închidă Antenele?
17 Feb 2016   •   22:31
Senatorul PPUSL Ioan Ghișe a spus, miercuri, că scopul închiderii Antena 3 este unul politic și a făcut referire la fostul președinte Traian Băsescu.
 
”Scopul politic al acțiunii ANAF este evacuarea Antenelor, nu valorificarea bunurilor. Scopul este politic”, a spus senatorul PPUSL Ioan Ghișe, miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Întrebat de moderatorul emisiunii, Răzvan Dumitrescu, la ce se referă, Ghișe a răspuns: ”Scopul este politic. Gândiți-vă cine în țara asta, timp de 10 ani, s-a gândit să închidă Antenele? Cine ne-a cerut să ne ne uităm o săptămână la Antena 3?”.

Președintele Klaus Iohannis critică acțiunea în forță a inspectorilor ANAF care au descins la sediile Intact Media Group

Și premierul Dacian Cioloș a vorbit, miercuri, în plenul Senatului, despre situația sediilor televiziunilor din trustul Intact. Premierul a declarat că a cerut noii conduceri ANAF să reanalizeze modul în care își desfășoară activitatea, astfel încât atitudinea agenților să fie una de respect față de cetățeni și față de contribuabili. 

Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate
 
Fiscul şi-a trimis echipe de agenţi care au luat la verificat birou cu birou sediul administrativ al Antenei 3 din strada Gârlei. 
 
O acţiune în forţă, prin care inspectorii ANAF le-au anunţat oamenilor evacuarea în cinci zile a imobilelor în care funcţionează televiziunile trustului intact.
 
În aproape un an şi jumătate, de când a fost dată sentinţa prin care clădirile televiziunilor Intact au fost confiscate, Antena 3 a făcut peste 20 de solicitări la Ministerul de Finanţe pentru a putea rămâne cu chirie în aceste sedii, aşa cum şi alte televiziuni stau cu chirie la stat. Nu a existat însă niciun răspuns.
 
Autorităţile care au comandat această evacuare ştiu însă foarte bine că nu se poate muta o televiziune în cinci zile, cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri. 
 
În plus, o astfel de mişcare pune sub semnul întrebării şi situaţia celor câteva mii de angajaţi ai trustului.
 
Antena 1 funcţionează de 22 de ani în sediul de pe şosesua Bucureşti Ploieşti, iar Antena 3 de 11 ani. Clădirea a fost modernizată şi adaptată necesităţilor unui post tv, iar investiţia se ridică la milioane de euro.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close