Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, despre protestul diasporei: „Acest miting a fost prezentat din start ca un miting al revoluției”

Ion Cristoiu, despre protestul diasporei: „Acest miting a fost prezentat din start ca un miting al revoluției”

Ion Cristoiu, despre protestul diasporei: „Acest miting a fost prezentat din start ca un miting al revoluției”
12 Aug 2018   •   22:29

Ion Cristoiu a comentat în emisiunea „Ediție Specială” cu Răzvan Dumitrescu și Mircea Badea protestul diasporei. Jurnalistul susține că s-a încercat provocarea unei emoții colective.

„Eu am spus și văd că această teorie a fost preluată și de alți jurnaliști că s-au oprit la asta. S-a încercat provocarea unei emoții colective. Klaus Iohannis este fan al emoției colective. Poporul român se emoționează, arde, ia foc, a doua zi îi trece. (...)Față de toate demonstrațiile acest miting a fost prezentat din start ca un miting al revoluției. Nu doar pe Facebook.

SRI are ca principală menire protecția Constituției. Prin lege, SRI trebuie să protejeze statul de drept. Domnii de la SRI au cea mai piternică divizie de monitorizare. Ei știu în orice moment îndemnuri la revoltă. Ei nu au răspuns nici acum. Înainte de acest miting informările trimise prin posta militară au cuprins si semnălări că vor fi violențe?

Da, va cădea Guvernul. Aceste mișcări de stradă și-au pierdut suflul. S-a creat ideea ieșirea unui lucru ieșit din comun. Un miting care nu va rezolva problema în chip pașnic. Este o atât de mare dictatură încât ca și în anii comunismului sunt ridicați oameni de pe stradă și când e permis orice. Eu cred că faptul că..Vor fi și mâine și poimâine. Or să apară teză că am încercat cu cântece, dar nu mai merge”, a declarat Ion Cristoiu la Antena 3.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close