Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză explozivă! Care ar putea fi cele două nume propuse de PSD pentru alegerile prezidențiale

Ipoteză explozivă! Care ar putea fi cele două nume propuse de PSD pentru alegerile prezidențiale

Ipoteză explozivă! Care ar putea fi cele două nume propuse de PSD pentru alegerile prezidențiale
17 Iul 2018   •   17:18

Ipoteză explozivă, mai ales în contextul situaţiei juridice extrem de incerte a lui Liviu Dragnea. Acesta ar putea să nu fie candidatul PSD la prezidenţialele din 2019 şi, după condamnarea la închisoare cu executare, mulţi se gândesc la asta. Iar sociologul Marius Pieleanu vine cu două variante incendiare: Vasile Dâncu sau Corina Creţu ar putea fi candidaţi PSD cu mari şanse.

„Prima opțiune a PSD e Liviu Dragnea ca președinte.  E normal, e corect, e legitim. Într-un an și jumătate se mai pot schimba lucruri, modificări. Am pus pe tapet aceste două nume pentru că se vorbește în mod real despre aceste nume în PSD.

Argumentul ar fi că Dâncu e un intelectual de stânga și ar putea aduna voturile ardelenilor. La Corina Crețu se pune problema unui anumit tip de etică politică pe care îl promovează. E o femeie căreia nu i se reproșează multe lucruri rele. E un candidat spălat, un candidat european și care să treacă cu cu brio toate testele și filtrele”, susține sociologul Marius Pieleanu. 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close