Antena 3 CNN Actualitate ISU: Există o posibilitate ca unele persoane să nu se fi putut evacuat din Clubul Bamboo

ISU: Există o posibilitate ca unele persoane să nu se fi putut evacuat din Clubul Bamboo

ISU: Există o posibilitate ca unele persoane să nu se fi putut evacuat din Clubul Bamboo
21 Ian 2017   •   06:45

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat sâmbătă că există posibilitatea ca unele persoane să nu se fi putut evacuat din interiorul clubului Bamboo.

"Este foarte complicat ceea ce urmează să vă spun dar există o posibilitate ca unele persoane să nu se fi putut evacuat din interior deşi primele echipaje de la detaşamentul Băneasa, care au ajuns la faţa locului, au procedat la verificarea interioară a spaţiilor", a precizat reprezentantul ISU Bucureşti, într-o declaraţie pentru presă făcută de la faţa locului.

El a adăugat că acele echipe de pompieri intrate în primă fază în incinta clubului pentru căutarea de persoane care nu s-au putut evacua au fost nevoite să iasă după ce au început să se prăbuşească elementele de construcţie din cauza incendiului.

"Au constituit o echipă de căutare-salvare, au intrat, au verificat cât de mult au putut în condiţiile de vizibilitate din cauza fumului şi faptul că la momentul sosirii acestora prima comunicare pe staţie a fost că este o ardere violentă care a cuprins deja o suprafaţă semnificativă. Ulterior, acele elemente de construcţie s-au prăbuşit, au părăsit în mod progresiv şi pompierii zona interioară şi au acţionat în mod preponderent din exterior", a mai afirmat Daniel Vasile.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incendiu bamboo
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close