Antena 3 CNN Actualitate Jocul Balena Albastră. Un ploieştean a apelat la poliţie din cauza jocului care face victime printre adolescenţi

Jocul Balena Albastră. Un ploieştean a apelat la poliţie din cauza jocului care face victime printre adolescenţi

Jocul Balena Albastră. Un ploieştean a apelat la poliţie din cauza jocului care face victime printre adolescenţi
20 Mar 2017   •   17:22

Un ploieştean a depus o plângere penală în care reclamă faptul că pagina sa de Facebook ar fi fost clonată, el fiind prezentat pe contul fals drept organizator în România al jocului Balena Albastră, potrivit Agerpres.

Bogdan Mădălin Ghiţă a anunţat pe pagina sa de Facebook faptul că a depus o plângere penală după ce pe reţeaua de socializare a apărut o pagină similară celei pe care o deţine în care el este prezentat drept "călăuză" pentru jocul Balena Albastră.

'În ultima vreme, foarte mulţi adolescenţi din România s-au implicat într-o activitate online intitulată 'Blue Whale Challenge'. Cine doreşte se poate înscrie pe una dintre paginile oficiale ale jocului (...), oricine poate adera la grupurile care promovează conceptul. Imediat după înscriere, vei fi contactat de 'călăuze'. Ulterior, timp de 50 de zile, primeşti câte o sarcină de îndeplinit. Dacă eşti interesat, mă poţi contacta la nr. (...) Poate cu puţin noroc, voi fi 'călăuza ta'', este anunţul postat pe contul fals de Facebook al ploieşteanului.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că Bogdan Mădălin Ghiţă a depus, vineri, o plângere la BCCO Ploieşti.

'În decursul zilei de azi am depus plângere atât penală cât şi o plângere pentru defăimare şi furt de identitate cât şi calomnie, plângerea a fost pusă unde trebuie', a scris ploieşteanul pe pagina sa de socializare.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: balena albastra jocul Balena albastră
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close