Antena 3 CNN Actualitate JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Anunțul făcut de cea mai mare schioare a lumii la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Anunțul făcut de cea mai mare schioare a lumii la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Anunțul făcut de cea mai mare schioare a lumii la  PyeongChang
22 Feb 2018   •   13:09

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018.  Americanca Lindsey Vonn, marea vedetă a schiului alpin feminin, şi-a încheiat joi participarea la Jocurile Olimpice de iarnă 2018, însă anunţă că nu se va retrage din activitate până când nu va doborî recordul de victorii în Cupa Mondială deţinut de legendarul schior suedez Ingemar Stenmark (86), informează agenţia Reuters. JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Google celebrează Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 cu un Google Doodle special. JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Vonn, medaliată cu bronz în proba de coborâre de de la PyeongChang, a ratat joi o poartă în timpul probei de slalom a combinatei alpine, fiind eliminată, după ce realizase cel mai bun timp în manşa de coborâre.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Sportiva, în vârstă de 33 ani, a spus că aceasta a fost probabil ultima sa olimpică, însă este hotărâtă să adauge încă şase victorii celor 81 pe care le-a obţinut până acum în Cupa Mondială, pentru a depăşi astfel recordul lui Stenmark.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. "Speră că acest lucru se va întâmpla într-un singur sezon. Nu mă voi retrage până când nu voi doborî acest record, asta-i sigur, indiferent cât durere va trebui să suport", a declarat joi Vonn.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. "Însă sper cu adevărat că va fi nevoie doar de încă un sezon, pentru că mi-ar fi greu să continui după aceea", a adăugat ea.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Medaliată cu aur în proba de coborâre din cadrul JO de la Vancouver, din anul 2010, Lindsey Vonn nu a luat parte la Jocurile de la Soci, în 2014, din cauza unei accidentări, iar acum se simte emoţionată la probabil ultima Olimpiadă din cariera sa.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. "Sunt doar tristă. Eu sunt o competitoare şi îmi place să concurez, iar Jocurile Olimpice reprezintă punctul culminant al sportului nostru şi le ador. Îmi place să fiu la linia de start, este o experienţă cu totul diferită şi îmi va lipsi foarte mult", a mai spus schioarea americană.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018.  Schioarea elveţiană Michelle Gisin a câştigat medalia de aur în concursul feminin de combinată alpină din cadrul al Jocurilor Olimpice de iarnă 2018, devansându-le pe americanca Mikaela Shiffrin şii pe compatrioata sa Wendy Holdener, medaliate cu argint, respectiv bronz.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018.  Reprezentanta României, Ania Monica Germaine Caill, nu a mai luat startul în acest concurs, compus din două probe, una de coborâre şi cealaltă de slalom.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018.  Michelle Gisin (24 ani), sora mai mică a campioanei olimpice la coborâre din urmă cu patru ani, la Soci, Dominique Gisin, a adus cu această ocazie primul titlu la schi alpin pentru Elveţia la Jocurile din Coreea de Sud, după trei medalii de argint şi una de bronz cucerite până acum de sportivii din Ţara Cantoanelor.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018.  Americanca Lindsey Vonn (33 ani), deţinătoarea recordului de victorii în circuitul mondial feminin de schi alpin (81), a dominat proba de coborâre, însă a ieşit de pe pârtie în timpul slalomului.
 

×
Subiecte în articol: Pyeongchang Google Doodle
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close