Antena 3 CNN Actualitate JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Noi surprize la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Noi surprize la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018. Noi surprize la PyeongChang
13 Feb 2018   •   23:29

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Echipele feminine de hochei pe gheaţă ale Canadei şi SUA şi-au asigurat prezenţa în sferturile de finală ale Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, după victoriile înregistrate marţi, în Grupa A. Google celebrează JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 cu un Google Doodle special. JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Canada, deţinătoarea titlului, a învins cu scorul de 4-1 naţionala Finlandei, medaliată cu bronz la Olimpiada de la Vancouver, în timp ce reprezentativa Statelor Unite, de trei ori medaliată olimpică cu argint, a învins de o manieră categorică, 5-0, reprezentativa sportivilor olimpici din Rusia (OAR).

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Canada este pe primul loc în grupă, cu 6 puncte, urmată de SUA, cu acelaşi număr de puncte, Finlanda şi OAR având 0 puncte.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ Joi sunt programate ultimele partide din grupă, derby-ul SUA - Canada şi Finlanda - OAR, un meci pentru evitarea ultimului loc.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Combinata alpină ''nu trebuie să dispară'' de la Jocurile Olimpice, dar formula sa ''trebuie revăzută'', a susţinut marţi austriacul Marcel Hirscher, medaliat cu aur la PyeongChang în această disciplină ameninţată cu dispariţia.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 ''Cred că proba de combinată nu trebuie să dispară din program, însă formula sa ar trebui revăzută. Ar fi mai bine dacă manşa de slalom ar fi cuplată cu super-G'', a spus schiorul austriac.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Hirscher i-a devansat marţi la JO 2018 pe francezii Alexis Pinturault şi Victor Muffat-Jeandet în această probă alcătuită dintr-o coborâre şi un slalom special şi prezentă la Jocuri doar din 2010.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 Combinata alpină urmează să dispară din programul Cupei Mondiale în sezonul 2019-2020, însă menţinerea ei la JO 2022 de la Beijing, suspendată deocamdată, urmează să fie decisă de Comitetul Internaţional Olimpic (CIO).

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 ''Cu coborârea, este un antrenament specific de două-trei zile. Eu nu am timp să mă dedic vitezei. M-am întrebat despre relevanţa unei participări la combinată'', a continuat Hirscher, specialist în slalom.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018 ''Iar acum, sunt bineînţeles foarte, foarte fericit de alegerea mea. Victoria de astăzi mai scade din presiunea care este foarte mare în Austria'', a adăugat campionul olimpic austriac

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close