Antena 3 CNN Actualitate Marian Godină s-a păcălit. Județul fără nicio librărie are de fapt mai multe. Povestea care a revoltat foarte multă lume nu este de actualitate

Marian Godină s-a păcălit. Județul fără nicio librărie are de fapt mai multe. Povestea care a revoltat foarte multă lume nu este de actualitate

Marian Godină s-a păcălit. Județul fără nicio librărie are de fapt mai multe. Povestea care a revoltat foarte multă lume nu este de actualitate
Sursa foto: Foto: Pixabay
24 Oct 2016   •   15:05

Una dintre cele mai distribuite postări de pe Facebook din ultimele zile a fost cea a polițistului Marian Godină, care a aflat cu stupoare că în județul Teleorman nu ar exista nicio librărie. Informația a venit de la unul dintre directorii editurii la care a fost publicată cea mai recentă carte a cunoscutului polițist.

”Uitându-mă pe nişte tabele, m-am mirat când am văzut că nicio librărie din județul Teleorman nu a dorit să aibă pe raft cartea "Flash-uri din sens opus" şi l-am întrebat pe directorul de vânzări al editurii care e explicația. Mi-a răspuns zâmbind: <> Mi-a venit greu să cred, aşa că m-am interesat. Trist, dar adevărat” a scris Marian Godină pe Facebook.

Postarea a adunat câteva sute de comentarii, cele mai multe dintre acestea afirmând că, într-adevăr, cel puțin în Alexandria, nu există librării, ci doar papetării.

Și totuși, există librării

Totuși, în Alexandria există mai multe locuri în care se vinde carte și nu vorbim despre tonetele cu ziare.

"Da, avem o librărie de carte. Librăria noastră e de vreun an și jumătate, e chiar în centrul orașului. Da, mai există una, dar e mai mică. Noi avem cărți de beletristică, manuale. Nu, cartea domnului Godină nu o avem în librărie", a declarat doamna Jeni R, gestionarul librăriei ”Gabri-Ella”, pentru antena3.ro.

Aproape de periferia municipiului există și Librăria ”Moromeților”, iar angajații au confirmat că și acolo se vând numeroase cărți, alături de produse de papetărie și jucării.

Vânzarea de carte în Alexandria a trecut printr-o perioadă neagră în urmă cu mai mulți ani, după ce și ultima librărie din oraș și-a golit rafturile, însă între timp au apărut mai multe afaceri de acest gen.

×
Subiecte în articol: Teleorman alexandria Marian Godina
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close