Antena 3 CNN Actualitate Jurnalistul Radu Tudor, despre acuzațiile lui Laufer: „Folosirea antisemitismului în bătălia politică riscă să dea foc la țară”

Jurnalistul Radu Tudor, despre acuzațiile lui Laufer: „Folosirea antisemitismului în bătălia politică riscă să dea foc la țară”

Jurnalistul Radu Tudor, despre acuzațiile lui Laufer: „Folosirea antisemitismului în bătălia politică riscă să dea foc la țară”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
21 Noi 2018   •   11:16

Jurnalistul Radu Tudor a comentat la Antena 3 acuzațiile lui Ilan Laufer de antisemitism la adresa lui Klaus Iohannis.

Citiți și Ilan Laufer, acuzații feroce la adresa lui Iohannis: Precum Ceaușescu, a vândut un evreu român. Nu știu cui și pe ce bani"

„Dacă începe să ne jucăm în bătălia politică cu astfel de concepții și acuzații de antisemitism, România riscă enorm să fie privită cu suspiciune în plan intern și internațional. Eu cred că dacă cineva încearcă să folosească această chestiune sensibilă antisemitismul în bătălia politică, pur și simplu riscă să dea foc la țară. E un subiect atât de grav încât aducerea lui în spațiul public fără probe riscă să afecteze țara noastră pe termen mediu și lung. (...) Sunt lucruri cu care nu putem glumi. Din punctul meu de vedere nu a fost prezentată nicio dovadă cu privire la această acuzație de antisemitism”, a declarat jurnalistul Antena 3.

Citiți și răspunsul președintelui pentru Ilan Laufer

×
Subiecte în articol: radu tudor ilan laufer Klaus Iohannis
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close