Antena 3 CNN Actualitate Justiție Percheziții DNA la Primăria Cluj

Percheziții DNA la Primăria Cluj

Percheziții DNA la Primăria Cluj
Sursa foto: foto: Ziar de Cluj
07 Oct 2015   •   10:56

DNA Cluj a descins in aceasta dimineata la sediul Primariei Cluj-Napca, unde verifica contractele semnate cu Coral Impex SRL, societate care se ocupa de deratizarea domeniului public al orasului inca din 2006, scrie Ziar de Cluj.

In 2010, din initiativa primarului - la acea vreme Sorin Apostu - contractul cu aceasta societate a fost prelungit, fara licitatie pubica, pe o perioada de sapte ani si sapte luni. Procurorii verifica atat hotararile de consiliu local si contractele semnate de Primarie cu aceasta societate, cat si contractele de sponsorizare dintre Coral Impex SRL si Primaria Cluj-Napoca.

Potrivit Oanei Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei procurori ai DNA Cluj au cerut in aceasta dimineata sa li se puna la dispozitie acte si documente care vizau contractul de dezinsectie si deratizare semnat cu societatea Coral. Contractul a fost semnat inca din 2006 pe o perioada de patru ani, iar la finalul anului 2010, din initiativa primarului, acesta a fost prelungit fara licitatie publica pe o perioada de sapte ani.

Mai multe, pe Ziar de Cluj.

×
Subiecte în articol: DNA perchezitii Sorin Apostu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close