Antena 3 CNN Actualitate Justiție Adina Florea, propusă de ministrul Justiţiei pentru conducerea DNA, are dosar la DNA

Adina Florea, propusă de ministrul Justiţiei pentru conducerea DNA, are dosar la DNA

Adina Florea, propusă de ministrul Justiţiei pentru conducerea DNA, are dosar la DNA
de S.T.    |    06 Sep 2018   •   13:13

Adina Florea, propusă de ministrul Justiţiei pentru conducerea DNA, are dosar la DNA, a susținut jurnalistul Răzvan Savaliuc joi, în direct, la Antena 3.

„Ce să mai cred despre acest ministru? După mine, mandatul ministrului Justiției s-a remarcat printr-un singur lucru, cererea de revocare a Laurei Codruța Kovesi”, a mai spus Răzvan Savaliuc, comentând alegerea lui Tudorel Toader.

Funcţia de procuror-şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată printr-un decret emis pe 9 iulie de preşedintele Klaus Iohannis, care a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale.

Lumeajustitiei.ro a prezentat în exclusivitate încheierea prin care judecătoarea Angela Dragne de la Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat in 31 mai 2017 cererea șefului Sectiei I DNA Gheorghe Popovici de redeschidere a urmăririi penale față de mai mulți procurori, printre aceștia aflând-se Adina Florea de la Parchetul Curții de Apel Constanța și Andrei Bodean de la DNA Constanța, ambii candidați la șefia parchetului anticorupție.

Măsura a fost dispusă într-un dosar privind infracțiuni de trafic de influență, abuz în serviciu, fals, favorizarea făptuitorului.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close