Antena 3 CNN Actualitate Justiție Andreea Cosma, explicații după demersul său împotriva DNA Ploieşti: „E dreptul meu să fac interpelare”

Andreea Cosma, explicații după demersul său împotriva DNA Ploieşti: „E dreptul meu să fac interpelare”

Andreea Cosma, explicații după demersul său împotriva DNA Ploieşti: „E dreptul meu să fac interpelare”
25 Mar 2018   •   16:20

Deputatul Andreea Cosma dă explicaţii, după noua etapă declanşată împotriva procurorilor de la DNA Ploieşti. Social-democrata a spus că a primit noi informaţii cu privire la abuzurile pe care le-ar comite "unitatea de elită" a Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi că este convinsă că Ministrul de Interne va dispune verificările necesare.

Mai mult, Andreea Cosma a mai precizat că este dreptul său de parlamentar să facă o astfel de interpelare. „Susţin că este ceva în neregulă cu toţi cei care sunt martori sau inculpaţi la DNA Ploieşti. Sunt duşi la poligraf la Buzău şi tocmai de aceea vreau să văd, prin comparaţie, câţi au folosit testarea de la Buzău şi câţi de la Ploieşti. E o aparatură mult mai modernă la Ploieşti şi nu văd deplasarea până la Buzău. (...) Eu îmi asum cererea făcută, se vor face verificări. E dreptul meu să fac interpelare”, a spus Andreea Cosma, la un post de televiziune. 

×
Subiecte în articol: andreea cosma DNA Ploieşti demers
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close