Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ce le-a spus Boureanu judecătorilor care decid dacă va fi eliberat

Ce le-a spus Boureanu judecătorilor care decid dacă va fi eliberat

Ce le-a spus Boureanu judecătorilor care decid dacă va fi eliberat
25 Iul 2017   •   13:32

Fostul deputat Cristian Boureanu le-a cerut, marţi, magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti să respingă contestaţia Parchetului şi să fie judecat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de ultraj şi arestat preventiv după ce a lovit un poliţist. În acelaşi timp, el a susţinut că, având în vedere probele strânse la dosar, dacă era judecător se aresta singur, dar şi că a lucrat în Africa şi a "îndurat multe" şi că nici în situaţii mai grave nu a avut contact cu poliţia, scrie news.ro.

În ultimul cuvânt, Cristian Boureanu a spus că regretă cele întâmplate şi că este conştient că activitatea sa politică este definitiv compromisă.

”Regret foarte mult ce s-a întâmplat şi numai cineva care mă priveşte cu rea-credinţă poate să creadă că nu regret. Activitatea mea politică e definitv compromisă (...) Am în custodie un copil pe care îl am de la 3 ani şi numai eu ştiu cum a crescut. Nu mi-am lovit niciodată copilul, am tras-o de păr şi am dus-o acasă, regret ce s-a întâmplat”, a susţinut Boureanu.

×
Subiecte în articol: cristian boureanu Politie
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close