Antena 3 CNN Actualitate Justiție Scandal într-o companie de stat. Trei directori trimişi în judecată de DNA

Scandal într-o companie de stat. Trei directori trimişi în judecată de DNA

Scandal într-o companie de stat. Trei directori trimişi în judecată de DNA
27 Dec 2017   •   14:22

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Tîrgu Mureș au dispus trimiterea în judecată,în stare de libertate, a inculpaților:

Avram Pantelimon la data faptelor director sucursală în cadrul S.N.G.N. Romgaz SA – Sucursala Tg. Mureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul.

Banu Sergiu Victor și Matei Gheorghe, la data faptelor director tehnic respectiv director adjunct-producție în cadrul SNGN Romgaz – Sucursala Tg. Mureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, informează stiripesurse.ro.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În cursul anului 2011, S.N.G.N. Romgaz SA - Sucursala Tîrgu Mureș a organizat o licitație publică ce avea ca obiect implementarea proiectului ”Echipamente pentru producerea de energie electrică cu motoare termice pe gaz în locația Cojocna, jud. Cluj”, fiind declarată câștigătoare o asociere formată din trei societăți comerciale.

×
Subiecte în articol: directori judecata DNA
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close