Antena 3 CNN Actualitate Justiție Dana Gârbovan, stupefiată de declarațiile procurorului Mihaiela Iorga Morar. Ce spune șefa UNJR

Dana Gârbovan, stupefiată de declarațiile procurorului Mihaiela Iorga Morar. Ce spune șefa UNJR

Dana Gârbovan, stupefiată de declarațiile procurorului Mihaiela Iorga Morar. Ce spune șefa UNJR
12 Feb 2018   •   16:42

Șefa Uniunii Naționale a Judecătorilor, Dana Gârbovan, se declară stupefiată de dezvăluirile făcute de procurorul Mihaela Iorga Moraru.

Dana Gârbovan îi cere public procurorului Iorga Moraru să dezvăluie concret tot ce ştie despre acea situaţie, deoarece este în interesul democraţiei şi al justiţiei din România să se ştie cine e acel ministru şi când a avut loc discuţia.

Şefa UNJR mai spune că singura dată când i s-a propus, tangential, daca ar lua in calcul sa accepte sa ocupe pozitia de ministru al justitiei a fost de premierul Sorin Grindeanu, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o cu acesta pe data de 15 februarie 2017, lucru pe care l-a declinat. 

Intalnirea respectiva a fost ceruta de premierul Grindeanu, iar agenda discutiei a fost strict legata de chestiuni ce tin de justitie, iar în cadrul discutiei, referirea la ocuparea functiei de ministru al justitiei a fost facuta tangential. In afara de acea discutie, spune Dana Gârbovan, cu nimeni altcineva nu a mai discutat despre ocuparea postului de ministru al Justiţiei. 

Gârbovan spune că este socant că procurorilor din cadrul DNA li se dadeau instructiuni pentru a urgenta anumite dosare cu scopul de a influenta decizii politice ori numiri in functii publice.

×
Subiecte în articol: declaraţii UNJR procuror
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close