Antena 3 CNN Actualitate Justiție Compania Tel Drum este urmărită penal, alături de reprezentanţii săi Petre Pitiş şi Mircea Vişan

Compania Tel Drum este urmărită penal, alături de reprezentanţii săi Petre Pitiş şi Mircea Vişan

Compania Tel Drum este urmărită penal, alături de reprezentanţii săi Petre Pitiş şi Mircea Vişan
18 Aug 2017   •   14:30

Update 14.30: S.C. Tel Drum SA şi reprezentanţii acesteia - Petre Pitiş şi Mircea Vişan - au fost puşi sub urmărire penală, vineri, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire sau prezentare, cu rea-credinţă, de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, informează DNA.

----------------------------

Direcția Națională Anticorupție a început urmărirea penală pe numele drectorului general al Tel Drum, Petre Pitiş. La audieri a ajuns și fostul director Florin Neda.

Cei doi au fost chemați în dosarul cu fapte de corupţie, deschis de procurori în urma dezvăluirii făcute de jurnaliștii de la Rise Project.

Mai mult, pe data de 7 august, au avut loc și percheziții de amploare la sediul Tel Drum.

Procurorii DNA nu au făcut publice informaţii referitoare la ancheta pe care o desfăşoară.

„Am fost anunţat că s-a început urmărirea penală. Din punctul meu de vedere este o eroare. Este vorba de un denunţ făcut aiurea. Nu a fost făcută nicio ilegalitate. A început o anchetă, aveţi răbdare”, a declarat Pitiş.

Întrebat dacă el este interfaţa lui Liviu Dragnea, Pitiş a negat. „M-aţi înnebunit cu personajul ăsta! Îl cunosc că-i din judeţ, am jucat cu el fotbal în liceu când eram elev în clasa a XI a”, a explicat directorul Tel Drum.

În ceea ce priveşte participarea la licitaţii el a susţinut că din 70-80 de participări, câştigă la 20. „La licitaţii, în medie, avem 70-80 participări pe an şi câştigăm 20. E normal, ca la toate firmele din ţară, n-avem succese deosebite”, a afirmat Petre Pitiş.

 

×
Subiecte în articol: DNA audiat director general
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close