Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Exces de Putere: Buldogul Blaga, strâns în lesa denunţătorilor

Exces de Putere: Buldogul Blaga, strâns în lesa denunţătorilor

Exces de Putere: Buldogul Blaga, strâns în lesa denunţătorilor
05 Feb 2016   •   22:38

Schimbarea culorii politice pare să-i fi prins bine lui Vasile Blaga. Deşi numele său a fost menţionat în mai multe dosare, deocamdată acesta nu pare să aibă motive de îngrijorare.

Că la PDL au ajuns milioane de euro, bani negri, nu prea mai e niciun secret. Procurorii însă trebuie să descopere exact în ce buzunare au ajuns aceşti bani. Printre alţii, unul dintre beneficiari pare să fi fost Vasile Blaga. Informaţiile au fost prezentate vineri, la "Exces de putere" cu Oana Stancu Zamfir şi Adrian Ursu.

"Am vrut să descoperim şi celelalte personaje ale poveştii. La vremea respectivă nu aveam toate informaţiile. Doamna Anastase primise misiunea să pună omul în fruntea Poştei. Gestiona o bază de date obţinută ilegal, dar nu era singură. Apărea şi trezorierul partidului, cel pe la care trecuseră cărătorii de bani negri. Denunţul aparţine unui ţepuit. Pe lângă banii din corupţie, alţi bani proveneau din ţepe date furnizorilor. Erau o mulţime de companii care livrau servicii, erau încărcate facturile, banii nici măcar nu ajungeau la firmele respective, iar banii negri care se raportau în grupul lor se împărţeau de către doi – trei norocoşi", a explicat Adrian Ursu.

"Denunţul este depus la DNA, este al patrulea sau al cincilea împotriva lui Vasile Blaga" a spus Oana Stancu Zamfir, referindu-se la un nou denunţ, al unui om de afaceri, căruia nu i-au fost plătite prestaţiile din campania electorală din 2009.


×
Subiecte în articol: Exces de putere vasile blaga
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close